Va rugam sa vedeti mai jos gama noastra de ecografe portabile, Doppler color si alb-negru. Dintre modele avem oferte speciale pentru modelele Mindray Z5 si Mindray DP-10, aparate medicale care se remarca printr-o calitate foarte buna si un pret redus.

Echipati-va cabinetul cu un ecograf digital portabil bun, ACUM!

Cand vreti sa cumparati un ecograf doppler color portabil este important sa alegeti bine, pentru a nu pierde timp, efort si bani. Cel mai probabil veti dori sa luati in considerare mai multe aspecte: pretul, scopul, medicii care vor folosi ecograful, garantia si reputatia brandului.
Ecografele portabile sunt destinate medicilor care se deplaseaza pe teren la pacienti. Deasemeni, acestea sunt produse recomandate si clinicilor care isi doresc mai multa flexibilitate in ceea ce priveste pozitionarea de mobilier medical necesar desfasurarii activitatii zilnice in cabinete medicale.
Chiar daca au dimensiuni reduse, ecografele portabile sunt din ce in ce mai folosite in specialitati medicale care necesita performante ridicate, cum ar fi in obstetrica ginecologie si cardiologie.

La Ultrasonic, importator de aparatura medicala, noi va oferim ecografe portabile noi, cu imagini de calitate si garantie extinsa. De la inceput va veti bucura de calitate si de aspect estetic impecabil. In ceea ce priveste pretul, sigur ca automat veti avea in vedere bugetul de care dispuneti. Dar nu va uitati doar la pretul unui ecograf portabil Mindray. Intotdeauna corelati pretul avand in vedere calitatea, starea si functiile sale, perioada de garantie.
Deasemeni pentru medicii specializati, oferim ecografe portabile veterinare cu un raport pret / performanta foarte bun, fiabile, usoare, usor de transportat.
Introducere despre Mindray

Firma Mindray este o companie de nivel global, fondata in 1991 care inregistreaza mai mult de 8000 de angajati.
In prezent sunt deschise 10 centre de cercetare si dezvoltare: 6 in China, 3 in Statele Unite, 1 in Suedia, subsidiare in 21 de tari.
Aparatele Doppler color Mindray de ultima generatie sunt exportate catre 190 + tari si regiuni.
Pe langa ecografe firma produce monitoare pacienti, canapele consultatii, scaune recoltare, paturi spital, mese ginecologice

Afișez toate cele 4 rezultate

Pana la 12 rate

Mindray DP-10 | Ecograf portabil alb-negru cu cel mai bun pret