Doresti un ecograf pret accesibil ? ecografe.ro ofera o gama variata de ecografe portabile atat color cat si alb negru.

Preturi bune Ecografe stationare si portabile

Descopera ofertele noastre pentru ecografe la pret de importator de aparatura medicala. Calitate si fiabilitate cele mai bune preturi pentru ecografe 4D, Doppler si ecografe portabile. Ecograf pret accesibil, imagine de calitate si garantie extinsa.

Ecograf – fiabilitate si precizie

Pe masura ce veti incepe cautarile pentru un ecograf staţionar, ecograf color Doppler sau a unui ecograf digital portabil veti dori gasiti unul fiabil si eficient, cu imagini de calitate. Daca sunteti in cautarea unui ecograf color Doppler sau a unui aparat digital portabil de ultima generatie, pentru activitatea medicala pe care o desfasurati, la Ultrasonic aveti toate sansele sa gasiti ceea ce doriti. Avem o gama variata de ecografe Doppler color Mindray cat si sisteme compacte digitale portabile alb-negru sau Doppler. Ecografele Doppler color pe care le comercializam sunt marca Mindray. Fiind unul din cele mai bune branduri in materie de echipamente medicale de scanare, lider in ecografie 4d, Mindray ofera aparate cu o imagine clara, specificatii de varf si fiabilitate excelenta pe termen lung.

Ecografe digitale | Cautati un portabil Mindray

In afara gamei de ecografe Doppler color traditionale cu stand si roti (pentru deplasare facila dintr-un loc in altul si chiar dintr-un salon in altul) avem in oferta si ecografe Doppler color portabile. Acestea sunt produse recomandate pentru cei care cauta aparate cu dimensiuni reduse. Un Doppler color portabil este destinat medicilor care se deplaseaza pe teren la pacienti sau clinicilor care isi doresc mai multa flexibilitate in ceea ce priveste pozitionarea de mobilier medical si alta aparatura medicala necesara desfasurarii activitatii zilnice in cabinete medicale. Dintre modele avem oferte speciale pentru modelele Mindray Z5 si Mindray DP-10, aparate medicale care se remarca printr-o calitate foarte buna si un pret redus.

Preturi bune | Ecografe veterinare

Deasemeni pentru medicii specialicati, oferim ecografe veterinare cu un raport pret / performanta foarte bun, fiabile, usoare, usor de transportat.

Afișez toate cele 11 rezultate

Pana la 12 rate

Mindray DC-30 | Ecograf eficient | Cere pretul aici